Witte plinten online kopen

Een plint heb je nodig tegen de muur om deze te beschermen tegen stoten en beschadigingen. Een plint geeft de overgang tussen vloer en muur aan. Een witte plint is heel mooi in een strakke, moderne inrichting maar past ook bij een klassieke woonstijl. Muren die op de vloer op een mooie plint eindigen hebben net even een andere uitstraling dan wanneer deze niet aanwezig zijn. Ook kan een plint er voor zorgen dat je bij een laminaat of houten vloer de overgangsnaad niet ziet. Plinten zijn meestal van hout of MDF-materiaal. Wanneer je een holle plint gebruikt kan deze er voor zorgen dat je een bekabeling kunt wegwerken. Witte plinten zijn vrijwel in elk interieur toepasbaar en altijd bij mooieplinten.nl op voorraad. 

plint_monumentenplint_m_1_4

 

 

 

 

 

 

 

 

MooiePlinten.nl

De webshop Mooieplinten zijn een expert in MDF plinten. Het hoogwaardige materiaal MDF is vervaardigt uit vochtwerend kunsthars en houtvezels. Een sterk product dat tot allerlei gebruiksvoorwerpen gemaakt kan worden. Zo ook de MDF witte plinten. Een plint die gemakkelijk geschroefd maar ook verlijmd kan worden. Ook heel gemakkelijk overschilderbaar. Omdat de plinten door de kunsthars vochtwerend zijn kunnen zij ook toegepast worden in licht vochtige ruimtes zoals toilet en keuken.

Online bestellen

Het online bestellen gaat op een simpele en snelle manier. Bij bestellingen vanaf 85 euro wordt gratis montagekit geleverd. Alle prijzen die op de website vermeld staan zijn inclusief BTW. Er wordt gratis geleverd bij een bestelling vanaf 85 euro. Bestel je onder dit bedrag dan worden kosten in rekening gebracht. Alle MDF plinten worden 2 maal gegrond en geleverd in lengtes van 2440 mm.

Witte plinten

De witte plinten worden gemaakt van vochtwerend MDF materiaal en afgelakt geleverd. De keuze in deze plinten zijn;

  • Kraalplint vanaf 4,90 euro per meter
  • Luxeplint vanaf 5,95 euro per meter
  • Monumentenplint vanaf 5.95 euro per meter
  • Sierplint vanaf 5,95 per meter
  • Waalplint vanaf 4,90 per meter

De hoge witte plinten hebben een chique uitstraling en zijn echte eye-catchers in je interieur. Plinten waar je jarenlang met plezier naar zult kijken.
Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website.