Voor ieder wel een Intex

Voor wie altijd al gedroomd heeft van een jacuzzi in de tuin of op het terras maar tegengehouden werd door het kostenplaatje of de ruimte die zo’n jacuzzi in beslag neemt, is er nu goed nieuws. Intex jacuzzi’s biedt een betaalbare oplossing zonder in te boeten aan luxe en kwaliteit.

Intex jacuzzi’s zijn opblaas jacuzzi’s van sterk, duurzaam materiaal. Door deze uitzonderlijke kwaliteit zijn zij al jaren één van de bekendste in het segment. Ze brachten de Intex PureSpa op de markt, een instant succes. Wie de PureSpa aanschaft heeft keuze uit Bubble Massage of Jet Massage. Het verschil zit hem in de massagejets. Waar de PureSpa Jet Massage 4 massagejets heeft voor een zalige massage, heeft de PureSpa Bubble Massage enkel bubbel jets die voor het jacuzzi gevoel zorgen. De PureSpa Jet Massage is trouwens een ware innovatie want de meeste opblaas jacuzzi’s kunnen enkel bubbelen.

intex_bubble_spa_met_witte_achtergrond_2

 

 

 

 

 

Naast de keuze van type jacuzzi heb je nog de keuze in vorm en het aantal personen. Je hebt de optie uit rond of 8-hoekig en voor 4 of 6 personen. Het is allemaal maar net wat je verkiest. Beide modellen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. Je hebt voor de buitenmaat de keuze uit respectievelijk 216 cm, 201 cm en 196 cm. Voor de binnenmaat is dit 165 en 147 cm. Ook de kleur is bepaalbaar. Wie wil kan kiezen tussen klassiek zwart, tijdloos donkerbruin of stijlvol lichtbruin.

Er zijn tal van voordelen:

  • De scherpe prijs
  • De degelijke kwaliteit
  • De mobiliteit van een Intex opblaas jacuzzi. In de zomer kan je hem zo opbergen om je lounge een plaatsje te geven.
  • De makkelijke bediening.

Intex is niet voor niks een van de grootste producenten en een Intex jacuzzi zal u zeker geen spijt opleveren later!