Vertalen

Als u op vakantie wilt maar de taal in het land niet spreekt gaat u vaak op cursus of gebruikt u een vertaler. Bij het hebben van een eigen site is het ook gebruikelijk om een vertaler te gebruiken.

Dit kan zijn omdat u een webshop wilt maken die ook vertaald kan worden naar een andere taal voor internationale bezoekers. Wanneer u weet dat u de website die u bouwt wilt vertalen, kunt u kiezen uit verschillende talen die een vertaler kiest.

Als u uw website wilt vertalen naar het Engels moet u een vertaalbureau kiezen dat met de Engelse taal werkt. Een Duits vertaalbureau kan weinig met een tekst die naar het Engels vertaald moet worden. Hiervoor heeft u een Engels vertaalbureau nodig

Natuurlijk moet u ook letten op de prijs per woord of de prijs per zin. Dit verschilt tussen elk bureau en kan tussen de €0,05 en de €0,19 per woord. Als u een hele pagina vertaald wilt hebben sommige bureaus hier een speciale prijs voor.

Ook de kwaliteit van de vertaling kan verschillen, het ene bureau heeft professionelere werknemers.  Dit kan ten koste gaan van uw website. Kies dus altijd het beste vertaalbureau.