uw bedrijventerrein beveiligen

Uw terrein moet alleen toegankelijk zijn voor eigen personeel en klanten. Toch moet het voor hen niet moeilijk worden gemaakt als zij het terrein willen betreden. Het privéterrein kan worden beveiligd door middel van slagbomen met kentekenherkenning. Op deze manier leest de slagboom het kenteken van de auto die aan komt rijden. Als het kenteken herkend wordt uit een database zal deze vanzelf open gaan. Deze manier van toegangscontrole versnelt en automatiseert het gebruik van de slagboom. Stel dat een klant voor de slagboom staat en het kenteken wordt nog niet herkend, dan is het mogelijk deze vanaf een afstand alsnog te openen.
Op het moment dat er een stroomstoring optreedt start direct het batterij back-up systeem. Hierdoor kan het nooit gebeuren dat het terrein niet te betreden of te verlaten is in het geval van stroomuitval. Bezit de slagboom niet over de optie voor een back-up batterij dan is de slagboom in het geval van stroomstoring, dan is deze eenvoudig handmatig te ontgrendelen om zo de slagboom alsnog te openen.

Een slagboom kunt u laten installeren door een vakkundig team, maar het is ook goed zelf te installeren. Door middel van het bijgeleverde instructieboekje is het product eenvoudig zelf neer te zetten.  Voor meer informatie over toegangscontrole kunt u een kijkje nemen op de website van Portacon.