Uitglijden is zo gebeurd, zo voorkom je het!

Een slippertje zit in een klein hoekje. Niet alleen thuis, maar ook op de werkvloer en openbare plekken.

Stroev Antislip Coating tegels

Stroev Antislip Coating tegels

Water maakt oppervlakten zeer glad, waardoor uitglijden vaak voor komt. Of het nou in de douche of bad is of bij het zwembad. Blote voeten kunnen zorgen voor een gevaarlijke locatie. Een antislipmat is veelal niet heel groot en ligt alleen maar voor de ingang van het bad of douche. Door gebruik te maken van een goedje voor antislip beton kan dit uitglijden voorkomen worden. Beton wordt niet vaak gebruikt in badkamers als ondergrond, daarom is het antislipmiddel op veel verschillende ondergronden te gebruiken, ook op bestaande vloeren, denk aan antislip voor tegels.

 

 

Doordat het materiaal wat gebruikt wordt om de vloer minder glad te maken transparant is, zal er niet veel veranderen aan de look van de vloer. Op gladde tegels in de badkamers kan het dus probleemloos worden toegepast zonder het uiterlijk van de vloer aan te passen.

Ook op grote schaal is het mogelijk om de vloeren veiliger te maken voor de mensen aanwezig. Bij een openbaar zwembad zijn er vaak kinderen die op blote voeten rondrennen en zo voor zichzelf een gevaarlijke situatie creƫren. Door de toepassing op de vloeren zal uitglijden verleden tijd zijn en zullen er minder ongelukken gebeuren door rondrennende kinderen. Kijk voor meer informatie op de website van Stroev.