Trae Lyx Naturel

Voor sommige meubelen is het belangrijk dat er een beschermde laklaag over bijvoorbeeld je tafel, kast of vloer zit. Vaak komt het voor dat de meubelen gaan glanzen of dat de kleur wat veranderd. Wil je dit niet, dan is Trae Lyx naturel wel wat voor jou!

De laag is eenvoudig zelf aan te brengen met een lakroller. Voordat je het gaat gebruiken moet eerst de ondergrond goed gereinigd en geschuurd zijn; vervolgens meng je het met een verharder. Belangrijk is dat je tussen de verschillende lagen voor even het hout licht opschuurt.  Voor een optimaal resultaat adviseren we je om 3 lagen te gebruiken.

Trae-lyx natural wordt veel voor bijvoorbeeld winkels waar de meubelen veel belast worden, het product is daarom ook erg slijtvast.

Voornamelijk teak en eiken meubelen zijn bij uitstek het meest geschikt om afgewerkt te worden met deze lak. Veelal bieden de winkeliers dit product al aan bij de verkoop van de meubel. Natuurlijk is het geen probleem om dit later nog thuis te doen.

Natuurlijk is dit niet het enige product. Wanneer je opzoek bent naar een goede beschermlaag,  vloerlak, vloerbeits of parket onderhoud; dan kunnen we je zeer zeker de website ‘Onderhouders.nl’ aanraden!