Prefabwoningen

Een prefabwoning combineert het gemak van een bestaand ontwerp met de vrije keuze voor de kopers. De voordelen van dit soort woningen boven het zelf laten ontwerpen, is dat er altijd sprake zal zijn van een vaste prijs, dus geen onverwachte kosten achteraf. Ook de benodigde vergunningen worden door de bouwer geregeld. Het geeft dus rust en zekerheid, maar wel met de flexibiliteit van een eigen ontwerp. Bovendien gaat de bouw van prefab woningen erg snel. In een periode van ongeveer 14 weken zal het huis gereed zijn voor bewoning.

beaujolais-3

 

Een woning van het type Beaujolais heeft diverse eigenschappen. De belangrijkste eigenschap is dat de ruimte optimaal beschikbaar is. Dat komt doordat de eerste verdieping geen schuinen wanden heeft waardoor er geen onbruikbare hoeken ontstaan. Daarnaast staat de indeling van de woning niet vast. Ook de zolder zal desgewenst tot een extra slaapkamer worden geleverd. De koper bepaald zelf hoe de ruimte zal worden ingedeeld waardoor de woning geheel naar eigen smaak zal worden opgeleverd.

 

Het type Beaujolais is een vrijstaande woning voorzien van drie lage woonlagen. De totale woonoppervlakte komt hierdoor op 157 m2. De inhoud van de woning is 566 m3. De buitenmaten van de woning zijn 10.70 bij 7.20 meter. Desgewenst kan de woning nog worden vergroot met een inpandige extra kamer of een garage. De aanschaf van een Beaujolaiswoning gaat via een overzichtelijke route. Na een kennismakingsgesprek wordt het ontwerp met de wensen uitgewerkt tot een bouwplan. Hierna volgt de offerte en de offertebespreking. Na een akkoord wordt het plan getoetst aan het bestemmingsplan waarna de bouw aan de hand van een bouwplan zal worden gestart. De oplevering zal altijd samen gebeuren met de vereniging Eigenhuis.