Nieuw Fornuis

Fornuizen zijn in elk huishouden en horeca bedrijf te vinden, deze fornuizen zijn nodig om eten klaar te maken.

Ze zijn in verschillende soorten en maten te vinden, bijvoorbeeld een 90cm fornuis in hoogglans rood of een AGA fornuis van 110cm. Wanneer u een fornuis zoekt kunt u uit meerdere merken kiezen, deze merken hebben allemaal een eigen model en kwaliteit wat geleverd word per artikel.

De zoals hierboven genoemde AGA fornuizen zijn groter met breedtes tussen de 90 en 110cm, ook ovens zonder raam zijn bij dit merk niet te missen. Het model lijkt een beetje op een ouderwets fornuis met meerdere ovens.

Bij falcon zijn de fornuizen rond de 90cm en verschillen de modellen ook. Er zijn modellen met een mooie moderne look, maar het merk heeft ook modellen die lijken op fornuizen uit de jaren 80. Het gene wat echt typisch is van een Falcon fornuis is de het driedelige gedeelte onder het fornuis. Deze indeling is bij elk fornuis van het merk hetzelfde.

Er zijn nog veel meer verschillende soorten merken en daar moet je mee oppassen bij het uitzoeken van een fornuis, wilt u een groot fornuis met veel ruimtes en een grote oven of zoekt u er één met een mooie stijl. Hier kunt u op anticiperen bij het uitzoeken van een nieuw fornuis