Golfvakantie in Duitsland?

Golfbaan Gut Duneburg

Golfbaan Gut Duneburg

Wie regelmatig golft, heeft vaak een favoriete golfbaan om op te spelen. Toch is een keer  afwisseling ook leuk. Nederland kent tientallen golfbanen om op te spelen. Maar onze oosterburen hebben ook wat moois te bieden. Ondanks dat Duitsland zo groot is, ligt er ook een mooie golfbaan direct aan de grens. In het gebied Emsland, grenzend aan de provincies Groningen en Drenthe, ligt het mooie golfresort Gut Duneburg. In combinatie met een golfvakantie in Duitsland kunt u hier een mooi balletje slaan.

De golfbaan bestaat uit 18 holes en ligt midden in de ongerepte natuur. Zo kunt u in alle rust de golfbaan verkennen. Door een huisje te huren aan de green kunt u snel de douche of bad induiken na een dag golf. Voor wie het graag nog wat luxer ziet, kan gebruik maken van de wellness faciliteiten die Gut Duneburg biedt.

De woningen zijn verkrijgbaar voor 4 of 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Zo bezitten de woningen over een televisieaansluiting met flat screen tv, een douche en bad en heeft de keuken een kookplaat met vier warmtebronnen en een oven. Zo hoeft er van thuis niks gemist worden en kan er heerlijk genoten worden van de golfvakantie in Duitsland!