Goed weer betekent tijd voor buitenspeelgoed! Maar wat?

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en het is lekker warm. Buiten op een bedje een boekje lezen, heerlijk. Totdat de kinderen buiten komen. Ze hebben niks te doen in de tuin, dus het wordt tijd om wat te kopen, maar wat?

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderenkun je rond gaan kijken op het internet. Er zijn glijbanen, schommels, en speeltoestellen in allerlei soorten en maten te krijgen. Buitenspeelgoed voor kinderen is er in overschot.

Kinderen die veel energie hebben kun je een plezier doen door een speeltoestel als buitenspeelgoed te kopen. Hier zit vaak een klimrek, glijbaan, hang- en klimtoestellen zorgen voor eindeloos plezier. Een goede bijkomstigheid is dat de kinderen lekker in beweging blijven, wat uiteraard erg gezond is!

Buitenspeelgoed van hout is niet alleen stevig, maar staat ook veel beter in de tuin dan een felkleurig blauw of groen toestel. Bij een goede afwerking gaan de toestellen jaren mee.

Voor de sportieve kids is een voetbaldoeltje ideaal. Deze zijn, net zoals speeltoestellen, in allerlei soort en maten te verkrijgen. Voor de mensen met een wat kleinere tuin en die niet altijd doeltjes in de tuin willen hebben kunnen een opklapbaar doeltje halen. Na gebruik zijn ze op de bergen zonder dat ze al te veel ruimte in nemen. Als er meer ruimte in de tuin is, zijn er doeltjes van aluminium te krijgen. Zelfs in de grootte die goedgekeurd zijn door de Nederlandse Voetbalbond.

Bij speelgoed wordt er niet vaak aan het volgende gedacht, maar een andere leuke oplossing is een (opblaasbaar) zwembad. Eenmaal de zon op het zwembad, warmt het water tot een aangename temperatuur op. Sommige zwembaden zijn zelfs in zulke formaten te krijgen, dat een heel gezin plezier kan hebben van het bad. Voor de luxe beestjes onder ons zijn er opblaasbare jacuzzi’s te krijgen. Deze hebben doorgaans een verwarmingselement waardoor ze het hele jaar door te gebruiken zijn.